Personuppgiftspolicy

Om uppgifterna vi samlar in

I huvudsak samlar vi in tre olika typer av data:

1. Om du kontaktar oss via vårt formulär

Om du skickar ett mail till oss genom vårt formulär på sidan kontakta oss kan vi komma att spara ditt namn, din e-post och det meddelande du skriver. Detta gör vi för att kunna besvara dina frågor eller funderingar. Denna typ av data sparas maximalt i 36 månader från det att du skickar via formuläret, men oftas kortare än så.

2. Om du ansöker om jobb

Om du skickar in en ansökan till oss kommer vi spara de uppgifter du fyller i. Det är inte säkert att vi har något jobb som passar dig och din bakgrund just nu, men det kan dyka upp i framtiden. Denna typ av data sparas maximalt i 36 månader från det att du skickar in din ansökan, men oftast kortare än så.

3. Cookies

Vi använder oss av Google Analytics för att bättre förstå våra webbplatsbesökares beteende på hemsidan. Detta för att kunna maximera upplevelsen för vår hemsidas besökare. Det är anonym data som sparas i en fil i din webbläsare som du när som helst kan radera. Vi samlar inte in någon sådan här data utan din tillåtelse. Det är den rutan som dyker upp vid ditt första besök på vår hemsida.

Kontakt

Det är Kennmarks Elfix AB som ansvarar för ovan nämnda saker. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss.

Kennmarks Elfix AB
Org.nr: 556944-6056
Älåkragatan 8
598 40

Mikael Kennmark
070 – 565 87 25
info@kennmarkselfix.se