Om oss

Kennmarks Elfix grundades 2008 av Michael Kennmark. Företaget har idag 11 st anställda.

Vi hjälper dig med elinstallationer, data, tele, larm och belysning. Behöver du hjälp med fastighetsautomation eller processautomation så gör vi gladeligen det också. Vi är det lilla företagets närhet och flexibilitet där du som kund alltid i centrum. Vi går kontinuerligt utbildningar och lär oss mer om el- och teknik för att kunna göra ett ännu bättre jobb.

Vår främsta målsättning är att utföra högkvalitativa och väldokumenterade arbeten som ger våra kunder en säker, lättskött och långlivad elinstallation.Vi utför både mindre arbeten – exempelvis för villaägare och lägenhetsinnehavare – som långa och komplicerade uppdrag i större entreprenader. Vi har även stor erfarenhet av industrier där service, underhållsarbeten och ombyggnationer ingår.

Alla installationer dokumenteras och kontrolleras för att Du skall erhålla högsta möjliga kvalitet och säkerhet.

Visste du?

Kennmarks Elfix AB är ett systerbolag till Åbro Supply AB i Vimmerby. Besök gärna vår systerbolags hemsida om du tror att vi kan hjälpa dig med något.

Behöver du en elektriker?

Ta kontakt med oss så kan vi förklara hur vi jobbar. Självklart kan du också få en kostnadsfri offert av oss för just ditt projekt.

Vi hjälper er i ert projekt

Oavsett om ni är en butik, privatperson eller industri så hjälper vi er med ert projekt. Kennmarks Elfix i Vimmerby har stor erfarenhet av olika typer av eljobb.